maanantai 2. joulukuuta 2013

Vaihteeksi vähän sairastelua

Räkis iski päälle kuitenkin, mutta torppasin sitä homeopaattisella nenäsuihkeella ja ehkäpä se tepsikin, sillä räkä ei nyt jämähtänyt poskionteloihin. Juoksutaukoa tuli puolitoista viikkoa ja samalla sai levätä tuo hiukan ärtynyt pohjekin. Viime viikolla yhteislenkkiä, normilenkkiä, rivakkaa ja mäkeäkin 6-12 km mittaisia. Luontohavainto perjantai-illan pimennossa: jänö/rusakko juoksi kävelytiellä vastaan henkensä kaupalla ja perässä tuli kettu. Kettu hidasti vauhtia kohdallani noin 150 cm päässä ja tuijotti ihmeissään hihassani olevaa punaista huomiovaloa eli uskoisin jänön selvinneen hengissä.

Lauantaina olin ravitsemusoppia hakemassa ja kaikenlaista hienoa ja kokeilemisen arvoista opinkin. Ensimmäiseksi otan käyttöön merisuolaveden juomisen eli veteen sekoitetaan puhdistamatonta merisuolaa aluksi ¼ tl litraan. Hanaveteen verrattuna saan kaupanpäälle 90 mineraalia ja keho puhdistuu, katsotaan huomaanko mitään.
 
Sunnuntain mäkitreenistä oli ilo kaukana, sillä tavallisilla tossuilla pitoa ei ollut kuin niissä röpelöisimmissä kohdissa eli melko rankkaa oli, myös portaat oli tosi liukkaat. Ehkä kohta voikin jo siirtyä nastareihin. Myrskytuulettomissa ja sateettomissa olosuhteissa voi muuten juosta Messukeskuksessa http://www.messukeskus.com/Sites3/Messujuoksu/Sivut/default.aspx Messujuoksun merkeissä. Suunnitelmissa siis puolikas ja samalla juoluherkkujen sulattelu 28.12.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti