keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesä kävi

Kesä kävi kuumana ja varsin nopeasti. Eli nyt voi taas ottaa pipon esiin. Toissa viikon lenkit olivat taas jokseenkin vaikean tuntuisia. Eniten tökki hengitys, mutta sen voinee laittaa vielä allergian piikkiin. Liikuntasaldo: Normilenkki, mäki, tekniikkatreenit ja kuntosali sekä takareidet tehokkaasti jumittava pitkäkestoinen (loputon) puutarhatyö. Puutarhassa luumun runsas kukinta enteilee oman ja koko suvun tarpeen ylittävää ylituotantoa, myös voikukat kukkivat jälleen kerran terhakkaasti.

Viime viikolla oli töissä ihan mahdotonta juoksutohinaa koko viikko, kun osallistumme  toista kertaa Töölönlahdella juostavaan Yritysmaratonviestiin. Juoksuosuuksia muuteltiin ihan viimeiseen saakka sairastumisien ja muiden vammautumisien myötä. Yhdeksän terveintä lähti viestiä viemään ja 2,2 km osuuksia oli kullakin silloin yhdestä kolmeen kappaletta. Kesken kisan tuli vielä juoksuvauriota, joten oma osuuteni oli kokonaisuudessaan 8,8 km. Olisiko sitten kuuma keli vaivannut, mutta ei ollut ihan parasta juoksua silloinkaan. Maanantaina Jätärillä taas oli jotenkin ”tossu syönnillään”, kuten sanonta kuuluu. Oli yllättävän kevyttä hölkötellä viisi kertaa ylös vaikka lämmin keli oli silloinkin.
 
Toukokuu on ollut niin täynnä toimintaa, että juokseminen on ollut varsin epäsäännöllistä ja pitkät lenkit on ollut pakko jättää väliin. Odottelenkin jo innolla alkukesäkuun Helsinki Half Maratonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti