sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Testilenkki

Tänään oli vuorossa kolmen testin pitkä lenkki.
Testi 1 energiageelit, makuina Dexalin persikka-ananas ja sitruuna sekä Gutzyn appelsiini ja mansikka. Aikaisemmat geelikokemukset ovat olleet epämiellyttäviä, mutta näiden koostumus oli ihan ok. Otin geelit puolen tunnin välein ja ne tuntuivat nimensä mukaisesti ihan hyvin energiaa antavina. Mauista persikka-ananas ja appelsiini olivat aika karmeat, mutta noita kahta muuta voisin harkita. En ole mitenkään herkkävatsainen, ja siksi uskaltauduin kokeilemaan tällaista cocktailia. Plussaa Gutzyn suuremmasta annoskoosta eli 40 gramman pussi.

Testi 2 Osprey Viper 4 juomareppu. Nestetilavuus on 2 l, mutta laitoin vettä litran. Helppo täyttää, hyvä istuvuus, vaikka onkin miesten mitoitukselle tehty. Tuntui kevyeltä selässä ja neste pysyi hyvin juomalämpöisenä koko lenkin ajan. Kylmällä kelillä ehkä kannattaa ujuttaa juomaletku takin sisään, sillä putkessä oleva vesi oli toki kylmää. Ainoa miinus oli kova hölskymisen ääni, mutta muutoin hölskymistä ei tuntenut. Reppu onkin alunperin suunniteltu pyöräilykäyttöön.

Testi 3 Lumia 800:n Sports Tracker. No se ei kyllä sitten toiminutkaan, mittasi ajan muttei matkaa! En tiedä mikä siinä mättää gps toimii, mutta tulos oli 2 t 19 min ja 0 kilometriä… hiukan harmittavaa, sillä tykkään tarkkailla lenkin mittaa. No eipä tuossa puhelimessa toimi bluetoothkaan ja multimediaviestitkin silloin tällöin, mutta voihan sillä toki soittaa!

Kaiken kaikkiaan ihan kiva pitkä, keli oli keväisen aurinkoinen, alusta rankka auraamaton ja lisävastusta toi kova tuuli. Lenkkeilijätilastointi Espoossa viisi, Vantaalla kuusi ja Helsingin puolella kolme havaintoa, hiihtäjiä oli kyllä useita. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti