maanantai 13. helmikuuta 2012

Viikonloppu


Seurasin juoksusään kehittymistä perjantaina Forecan sääpalvelusta ja hups iltapäivästä lupailtiinkin lauantaiaamuksi -20 lukemia!! Jotain ongelmia taisi ennusteissa olla, sillä starttihetkellä klo 9 mittari näytti -13 ja maaliin tullessa -10, ensimmäisen "kierroksen" otin lämmitelen ja tämän vuoden toka puolimara meni lopulta aikaan 1.53 ihan kiva kun olin tiukan pakkasennusteen vuoksi varautunut äärimmäisen hitaaseen pitkään lenkkiin.

Iltapäivästä mentiin pitkästä aikaa mökille, jonka sisälämpötila näytti -4. Onneksi pieni mökki lämpeää kamiinalla nopeasti, yhtä nopeasti lämpeni itsekin ulkona runsaita lumitöitä tehdessä. Näin talviaikaan tulee mökillä oikeasti levättyä ja rentouduttua turhien aktiviteettien puuttuessa (=pyykin pesu, siivous, läppäri, x-box jne.) nyt jostakin syystä olivat myös 1- ja 2-kanavatkin kadonneet telkkarista. Onneksi sentään kolmonen ja Putous näkyivät:)

Yli kymmenen tunnin yöunien jäljiltä oli aamulla ihana olo, mutta sitten alkoi aivastelu! Sitähän riitti ja sitten alkoi vielä nokka vuotamaan.  Tätähän tässä onkin odoteltu, että kohta tauti kaataa sänkyyn, mutta nyt on onneksi vielä hyvin aikaa jäljellä maratonviimeistelyihin. Nyt siis vuorossa totaalilepo. Harmittaa julmetusti, sillä tältä päivältä oli pakko jättää myös hieronta väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti