perjantai 7. kesäkuuta 2013

Huh hellettä


Maratonista palautuminen sujui varsin nopeasti, mutta muuta kiirettä on piisannut niin ettei normaaliin juoksurytmiin meinaa päästä kiinni. Puutarhatyöt on pitkälti korvanneet pitkäkestoista harjoittelua. Tomaatit ja kurkut kasvavat jo hyvää vauhtia, mutta kunto kenties ei. Nyt toista viikkoa kolmen lenkin viikkomäärässä. 

Mukava uusi juoksukokemus oli Yritysviestimaraton, johon osallistuin työtoverien kera ensimmäistä kertaa eli matka täysi maraton mutta viestinä 19 kertaa Töölönlahden ympäri. Lisää juoksumukavuutta olen hakenut myös uusista tossuista eli vaihtelun vuoksi hankin Adidaksen adios 2-tossut, viime vuoden malli ja hyvässä tarjouksessa. Tuntuu sopivan oikein mukavasti jalkaan vaikkakin ollut juoksussa vasta muutamia kertoja. Juoksutunnelmissa oltiin myös tiistaina ja pitkän kaavaan kautta eli Vantaan Salamien Sinettikisoissa toimitsijana, kilpailijoita oli reilusti yli 200! 

Näillä helteillä juoksentelu vaatii ehdottomasti juomaa mukaan ja normaalia reilumpaa ennen ja jälkeen nesteytystä. Kateellisena katselen ilman paitaa juoksevia miehiä, itsellä kun tuntuu nihkeässä kelissä hihattoman paidan ”hihatkin” tuovan hankaumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti