maanantai 10. helmikuuta 2014

Talvi meni?


Talvi olikin tällä kertaa paketoitu todella tiiviiksi. Taas voi kaivaa kumisaappaat esiin. Olisi toki ollut kiva päästä hiihtelemäänkin, mutta en oikein jaksa uskoa, että näille leveyksille saataisiin enää riittävästi uutta lunta.
Menneellä viikolla kaksi normilenkkiä, kuntopyöräilyä ja jumppaa. Perjantaina oikea jalka tuntui jäykältä menin kuitenkin mäkeen, jonka jälkeen jäykkyys lisääntyi polvitaipeen puolella. Mäessä oli sakeasta sumusta huolimatta paljon porukkaa ja yösuunnistusharjoituksetkin. Lauantaina koko oikea puoli kropasta oli kireänä ja venyttelin vähän väliä. Sunnuntaina lähdin kuitenkin pitkälle lenkille (puolimaraton), eikä jalassa tuntunut oireiluja.
Paloheinässä riittikin  tällä kertaa bongattavaa: kapinen ja kesyhkön oloinen kettu, vähäpukeinen juoksija = kovin lyhyet shortsit ja t-paita? oli kyllä myös pipo ja hanskat, mutta melkoisen villi näky helmikuussa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisäksi paikalla oli  Kympin Uutiset. Toimittajien pitää näemmä nykyään laittaa itsensä täysillä peliin kun kuvaukset ja haastattelut suomeksi ja venäjäksi tehtiin pimeässä sunnuntaiaamuna juosten.
Juoksun jälkeen edelleen venyttelin niin usein kuin vain mahdollista. Nyt ei missään nimessä saisi jumitella, kun pitäisi lisätä lenkeille mittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti