perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ylämäkeä ja alamäkeä


 
Ennen ”hiihtolomaa” räkätauti yritti iskeä päälle, mutta sain sen osittain torpattua kunnon levolla, omista vadelmista tehdyllä mehulla ja homeopaattisella nenäsuihkeella. Hiihtokilometrejä kertyi siis lomalla ja koko kaudella pyöreät nolla! Hiukan harmittaa, mutta toisaalta kelit on olleet niin mainiot juoksenteluun, että ei huono talvi sittenkään.
 
Viimeisin hieronta otti ihan poikkeuksellisen koville, nyt jalkapöydän lihakset? olivat täysin tukossa ja olin hieronnan jälkeen aivan puhki eli se kävi ihan urheilusuoritteesta vaikka olikin pelkkää makoilua. Kovan hieronnan jälkeen olisi pitänyt ymmärtää pitää lepopäivä, mutta se ei taas mahtunut muihin suunnitelmiin ja lopputuloksena oli taas toispuoleinen kipuilu ja jumi. Vähän reippaammin juostun räntäsateisen Paloheinän puolimaratonin jälkeen palautuminen jatkui äärihitaasti. Paloheinässä juoksi jälleen sama mies vastaan shortseissa ja t-paidassa vaikka räntää pyryttikin eli kesä on jo ovella.  Itse taidan pukeutua enemmänkin kalenterin kuin lämpötilan mukaan.
 
Keleistä ja kivuista huolimatta pitkiä lenkkejä olen kuitenkin juossut säännöllisesti kerran viikossa 21-25 km. Lisäksi aina kolme muuta erimittaista ja erivauhtista lenkkiä viikossa. Kuten kuvasta näkyy lempitreenipaikkani on sulana ja ylämäki odottaa kutsuvana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti