maanantai 23. helmikuuta 2015

Hiihtoloma


Hiihtoloman hiihtelyt jäi aika vähiin kelien takia, mutta sain sentään yhden lenkin tehtyä loman viimeisenä päivänä hirveässä räntäsateessa ja tuulessa. Sauvoja sai puristaa kunnolla, kun nekin meinasi leijailla tuulen mukana. Taisi kyllä olla vika hiihto tälle ”talvelle”, varpaatkin kastui kun mono hörppäsi ladulla vettä sisään.
Lomalla kävelyä tuli paljon ja vesijuoksua kolme kertaa. Kun nyt ei hirveästi muutakaan voi urheilla, niin vesijuoksun positiivisia puolia on se, ettei tule lainkaan mistään kohtaa kipeäksi tai kireäksi ja tuohan on ihan mahtavaa treeniä juoksukäsillekin. Vauhdin olemattomuus ja välillä altaan ruuhkaisuus ovat sitten taas ei niin miellyttäviä piirteitä, mutta kaikkeen tottuu. Ja hitaalla vauhdilla ehdin seurata myös uintikoululaisten kuivatreenit altaan päädyssä ja nepä ei ihan kevyiltä näyttäkään! Kuten olen nyt havainnut, niin lonkan parantuminen on aivan törkeä hidasta ja olenkin jo siihen malliin tottunut vesijuoksuun, että tätähän voisi jopa jatkaa palauttavana treeninä sittenkin kun joskus juoksemaan oikeastikin pääsisi.
Viikon paras ja pahin treeni oli kuitenkin kuntopallotreeni, joka tuntui niin reisissä kuin takaosioissa hyvinkin pitkään!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti