torstai 19. maaliskuuta 2015

Testit jatkuu

Sunnuntaisen testilenkin jälkeen hieroja veivasi minut taas täysin oireettomaksi. Käsittelyn jälkeisenä päivänä pystyin venyttelemään kunnolla, aikaisemmin en ole saanut venyttelyä tuntumaan kunnolla lähinnä on vain ollut jäykkä olotila. Kestojumit alkavat ehkä kuitenkin rentoutumaan?

Keskiviikkona juoksun testailut jatkuivat ja pidensin taas matkaa hiukan. Juoksun jälkeen pitkät venytykset ja tennispallojen päällä makailua. Juostessa kipua tuntuu kokoajan vähemmän, mutta siis edelleen tuntuu ja kun lenkin saa päätökseen niin kipu loppuu lähes heti.

Ehkä pitkistä venyttelyistä johtuen lonkkaluun seutu tuntui taas hieman aralta, mutta fysioterapeutti sai olotilan lyhyen kidutuksen jälkeen taas akuneuloilla oireettomaksi.  Viiden viikon fysioterapian tulokset tulevat kovin hitaasti ja pienesti esiin, mutta ainakin terapeutti oli positiivisella mielellä. Ohjeeksi sain jatkaa samoin ja maltillisesti kuin tähänkin asti. Tässä alkaa jo pikkuhiljaa olla maltti koetuksella…
 
Sunnuntaina maltilla taas pidensin lenkkiä hieman ja nyt on mittaa jo 7 km! Vauhti kiihtyi lähes huomaamatta ja jalat olivat todella tuoreen tuntuiset. Hengitys ei tosin meinannut pysyä ihan mukana. Kivaa oli kuitenkin J Muut viikon liikunnat oli sitä malttiliikuntaa eli vesijuoksua, kävelyä, jumppaa ja puussa kiipeilyä (luumupuun leikkaus).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti