keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tauolla

Niinhän siinä kävi, että loppujen lopuksi ”tyly” ortopedi käski juoksukieltoon ja tulehduslääkekuurille kahdeksi viikoksi, lisäksi magneettikuvaus. Polvessa on nyt epäily ristisidevauriosta, joka voi kuulemma syntyä terveelle kaksikymppiselle jo ihan siitä, että nostaa Hesarin lattialta…myönsin lääkärille olevani hiukan yli kaksikymmentä, johon hän totesi: niin valitettavasti olet! Niin tylyä! Innoissani menin sitten vielä kysymään, että saanko käyttää tämän kahden viikon aikana upouutta tasapainolautaani? Tylyttäjän vastaus: se on suorastaan vaarallinen väline ja aiheuttanut useita turhia nilkkavaurioita. No sain kuitenkin käyttöluvan, kunhan se ei satu ja olen äärimmäisen keskittynyt käytössä. Kun näin julkisesti toivoin tasapainolautaa, niin sainkin sellaisen äitienpäivälahjaksi ja testasin sitä heti sunnuntaina koko Sokkokokin ajan. Ihan miellyttävä.
Tänään Kunniakierros-tapahtuma Myrtsin kentällä rauhallisesti kävellen.

4 kommenttia:

  1. No, mutta kun on ajoissa tieto, niin tietäähän sitten huilata ajoissa. Ei muuta kuin kentän reunalle sitten tsemppaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan kyllä hermoa kiristelee, mutta täytyy ottaa voimahrjoitteita vaikka tähän paikkaan.
      pl

      Poista
  2. Moi pl,

    Eiköhän magneettikuvasta sitten selviä mikä polvessa on vikana. Toivottavasti tauosta ei tule kovin pitkä.

    Onkohan tuo lääkäri kuullut että jotkut hullut suunnistajat juoksevat jopa metsässä. Siinähän menee nilkat poikki välittömästi!

    Timo

    ps. mullakin on nyt hölkkäblogi: http://lahjattomatharjoittelee.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lajissa kuin lajissa piilee aina vaaran paikka. En taida uskaltaa tunnustaa ko. lääkärille, että unohdin ottaa yhden! tulehduslääkkeen...
      pl
      ps. todellakin sata kilsaa tai yli viikossa juoksevathan ovat tod. hölkkääjiä ;)

      Poista