keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kiristystä


Puolikas Paloheinässä meni lauantaiaamuna mukavasti. Hyvässä seurassa sai vajaassa kahdessa tunnissa vaihdeltua kuulumiset lenkkivauhdilla. Vasen polvi muistutteli olemassaolostaan ja kerran piti hiukan vauhtia tiputtaakin. Sunnuntaina jalka oli todella kipeä, ei pystynyt lähtemään edes sunnuntaikävelylle.  Pahinta on mennä rappuset alas.

Maanantaina hieroja esitti epäilynsä, että si-nivel on virheasennossa ja puristaa hermoa ja kehotti menemään jäsenkorjaajalle. Tuo saattaa hyvinkin pitää paikkansa, sillä vaikka vasen puoli on nyt kireä ja selvästi enemmän jumissa, niin en saa venyttelemällä siihen apua ja sen verran on kokemusta polvivaivoista, että tunnen ettei vika oikeasti ole polvessa.

Tiistaina leppoisasti reilu 11 km ja pientä polvituntumaa. Kevyt hölkkä ei tunnu polven syrjään, mutta kun vauhti kasvaa ja jalka koukistuu enemmän, niin sitten tuntuu. Nyt kävely ei satu ja on normaalia, mutta etureittä venyttäessä huomattava kiristyksen tunne tulee polven sisäsyrjään, juuri sinne mistä tuo hermorata kulkee. Jäsenkorjaajalle siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti