torstai 29. marraskuuta 2012

Vihdoin talvi!

Tällä viikolla maanantaina kympin nautinnollinen hidas hölköttely vielä mustassa syksykelissä ja edelleen tulee vasen polvi tönköksi, vaikka venyttelyä on lisätty. Tiistaina kävin verenluovutuksessa, kun harjoittelussa nyt muutenkin rennompi vaihe päällä, eikä jalkakaan tunnu helpolta. Hemoglobiini ei ollut järin korkealla vain 128, mutta se on toki luovutuskelpoista (alaraja naisilla 125). Edelliset vuodet on mennyt yhdellä luovutuskerralla, mutta tähän vuoteen sain mahtumaan kaksi. Suosittelen verenluovutusta lämmöllä kaikille niille, jotka eivät ole juoksussa järin ryppyotsaisia www.veripalvelu.fi ainakin oma veriryhmäni O neg tuntuu aina olevan vähissä.

Lauantaiksi ilmoittauduin jälleen Paloheinään puolikkaalle ja olen ihan innoissani, että saa vetäistä jälleen nastarit jalkaan ja keli vaikuttaa ainakin ennustusten mukaan äärimmäisen rankalta eli nautinto potenssiin kybä!

Tulevaksi maanantaiksi on varattu aika jäsenkorjaukseen ja odotukset ovat korkealla, vaikkakaan yksi kerta ei ehkä riitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti