torstai 8. marraskuuta 2012

Uusi kuuri

Niinhän siinä kävi, että juoksu oli sen verran kova rasite kehole, että oli mentävä uudestaan lääkärin puheille. Kurkkukipu ja poskionteloiden särky alkoi uudestaan ja sain uuden antibioottikuurin. Nyt alkaa jo hieman olla helpompi olo vaikka hevosyskä herättääkin öisin. Muutoin lihakset olivat täysin kivuttomat jo neljässä päivässä ja rakkulatkin puhkaisujen jälkeen hyvät. Vasen polvi venyttäessä edelleen hieman kireänä, ei normaali, mutta ei kipeäkään. Olen ottanut ihan levon kannalta vaikka juoksujalka jo vipattaakin. Jos pääsisi edes 17.11. ensimmäiseen Aktia Cupiin.

Berliinin maratonin koodi tuli ja ilmoittautuminen on hoidettu loppuun saakka. Missään kohtaa ei kyllä kysytty tavoiteltavaa juoksuaikaa vaan ainoastaan paras juostu aika? Vastasin ihan totuuden mukaisesti vaikka ei siellä varmasti ole mitään mahdollisuuksia tarkistaa kaikkien juoksijoiden toteutuneita aikoja eli ehkä starttiaika tulee olemaan noin 15-20 min kärjen jälkeen.

Työelämässä aloitin taas norjan opinnot, ties vaikka joskus juoksisi sielläkin ja selviytyisi matkasta ihan norjaksi. Aino-Kaisa Saarinenkin kertoo taltuttaneensa poskiontelovaivat norjalaisten avulla. Hyvä Norja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti