maanantai 21. lokakuuta 2013

Hankintoja


Menneen viikon harjoitteet: kuntopyöräilyä, mäkijuoksua, haravointia ja pari normilenkkiä, joista toinen aika kovaa, koska oli niin jäätävän kylmä keli. Talviset kelit yllättivät taas: kaikki lämpimämmät vaatteet on kateissa ja yllättäen huomasin, että tavallisia juoksutrikoitakin on jopa ihan kahdet, joista toiset jo pikkupakkasella ihan liian ohuet. Nyt käytössä olevat on jo melko käytetyn näköiset ja tuntuisetkin. Onneksi päivät alkaa hämärtämään jo varhain eli näillä kehtaa mennä ihan hyvin. Tämän viikon juoksuhankintoihin kuului kuitenkin pakkasesta huolimatta ihan lyhyet trikoot (olivat hyvässä alennuksessa) ja ihan helmilöytönä Adiokset vain 50 €! Tämä siis vanha malli ei boost, mutta tällä samaisella tossulla pääsin Berliinissä uuteen ennätykseen, joten miksipä en olisi toistakin paria ostanut. Nyt kyllä tuntuu, että tossuja on ihan riittävästi, mutta talveksi pitää kyllä uudet nastarit tai ainakin Goretexit hankkia. Asicseja olen harkinnut, kun uudessa mallissa näyttää kuvien perusteella olevan huomattavasti paremmat nastat eli ei lainkaan niin pitkät kuin aikaisemmin. Eivät ole  vielä vaan kaupan hyllyille ehtineet.
 
Lauantaina lenkillä (sillä hitaammalla) mieltä lämmitti kovasti, kun loppumatkassa loivaa alamäkeä rennosti jolkotellessani vierellä pyöräillyt vanhempi herra tokaisi, että aika kovaa sä vedät, kun pyörän mittari näyttää 15 km/tunnissa. Olikohan mittari nyt ihan kunnolla kalibroitu? Mutta kyllä nyt on oikeastikin vauhtia löytynyt, mutta kyllä se varmaan siitä hiljenee kun alkaa taas pitkien lenkkien tahkoamisen.

Kevään 2014 maraton on nyt juoksua vaille valmis eli ilmoittautuminen, lennot ja majoitus kunnossa. Alkuperäinen suunnitelma Madridista vaihtui hankalien lentoaikataulujen takia Düsseldorfiksi. Pienehkö tapahtuma, mutta eiköhän sekin hoideta täsmällisen laadukkaasti saksalaiseen tyyliin. Viime vuonna vain 4 000 maratoonaria ja 10 000 viestijuoksijaa.

2 kommenttia: