tiistai 29. lokakuuta 2013

Syysharjoitteet


Menneen viikon harjoitteet: hieronta, kuntopyöräilyä, mäkijuoksua ja lenkkiä. Olen lisännyt kotijumpan ja venyttelyn määrää viimeisten parin kuukauden aikana ja kas niin ”tyhmältä” kuin se tuntuukin, niin sehän toimii: hieroja huomautti, että olet hyvässä kunnossa eikä löytänyt yhtään kipeää jumikohtaa. Voiko olla niin, että ongelmanikama alaselässäkin on pysynyt melko hyvänä ja kurissa vain kinesiolla ja jumpalla? Teippiä lyhyt pätkä keskinkertaisella venytyksellä ihan alarankaan rangan suuntaisesti ja toinen pätkä edellisen päälle kevyellä venytyksellä ristiluun? (se vähän leveämpi kohta) kohdille vaakatasoon.
 
Mäkitreenissä huomattua: on kyllä tehokas treeni ja kehittää nopeasti. Nyt neljättä kertaa peräkkäisinä viikkoina toteutettuna lisäsin yhden juoksukerran eli neljä kertaa Jätäri juosten ylös ja kolme portaita. Porrasjuoksussa jaksoin nyt juosta toiselle tasanteelle saakka eli 274 askelmaa, seuraavat kaksi kertaa juoksin vain totuttuun ensimmäiseen tasenteeseen (=116 askelmaa), koska pohkeita hapotti niin vietävästi. Jo edellisellä kerralla otin mittarin lisäksi sykevyön mukaan, mutta patteri oli tietysti hyytynyt, ehkä seuraavalla kerralla pääsen kokeilemaan tämän hetken maksimia.
 
Muut lenkit ihan normeja, erityistä nautintoa tuotti lauantaina vesisateessa kiireessä juostu lenkki. Nautintoa tuotti juuri tuo huono keli ja kiireinen aikataulu, mutta menin kuitenkin. Muut lauantain liikkujat olivat kolme kpl koiranulkoiluttajia eli pakkoliikkujia. Sunnuntaina palauttelut? luumupuussa kiipeillen ja sitä siistimmäksi leikellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti