tiistai 15. lokakuuta 2013

Palauttelut


Eka viikko maratonin jälkeen ma ja ti kankeahkoa kävelyä, mutta keskiviikosta eteenpäin jo ihan normaalia. Harjoittelut: pe kuntopyörällä kevyesti ja 6,5 km hyvin hidas hölkkä, lonkankoukistajat täysin tukossa. Sunnuntaina siirryin jo hetkeksi talvikauteen eli mäkitreenit sauvojen kanssa Jätärillä. Neljä kertaa juoksuhölkkää ylös ja kerran portaat. Oli siellä ihan oikean hiihtäjän näköisiäkin treenaamassa sauvoineen J Varsin nopea ja ei-tuskainen palautuminen, tyytyväinen olotila.
 
Viime viikko olikin jo aika normaalia juoksua sisältäen yhden mäkikeikan kolme kertaa juosten ylös ja kolme kertaa portaita juosten aina ensimmäiseen tasanteeseen saakka eli 116 askelmaa ja loput 310 askelmaa kävellen. Lisänä on ollut rentoa kuntopyörällä polkemista. Jotenkin alitajuisesti jännitin Berliinin juoksua ilmeisesti melko paljon, kun nyt tuntuu että on taakka pudonnut hartioilta ja oikein innosta puhkuen odottaa seuraavaa lenkkiäkin?!
 
Viime viikon kohokohta oli tietenkin Vantaan Maraton, jossa vierähti normaalia toimistopäivää leppoisammin päivä kisatoimistopuuhissa. Niin hyviä aikoja ja ennätyksiä tuntui tuolla matkalla syntyvän, että ehkä olenkin ensi vuonna tiskin toisella puolella juoksijoiden joukossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti