sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikon nolaus

No nolostipa kävi, vaikka valmistautuu ja hyvin juoksu kulkikin alkuun niin Pääkaupunkinjuoksu piti jättää puolivälissä kesken. Reiden, polven yläpuolinen sisäkohta alkoi sattumaan siihen malliin etenkin alamäissä, että en lähde tässä vaiheessa riskeeraamaan Frankfurtin maratonia pitkällä juoksutauolla. Nyt lepoa ja buranaa ensi perjantaihin saakka sekä kylmäpussihoitoa. Kyllä tämä tästä. Iloisempia uutisia kuului sunnuntaina sentään Berliinistä, jossa kolme kaveria juoksi kaikki omat uudet maratonenkkansa ja kaksi alitti jopa SM-maratonrajan. Onnea sinne!

Alkuviikosta oli hieronta ja tällä kerralla reiden ulkosyrjät olivat totaalitukossa. Koskaan ennen ei ole noin pahana olleet, näin muisteli myös hierojani, joka on yli kymmenen vuoden ajan jyrännyt kroppaani auki. Keskiviikkona alkoi Vantaan Salamien toinen Maratonkoulu ja siinä vedettiin luennon päälle lyhyt tekniikkaharjoitus. Torstaina vedin jo vähän vauhdikkaaman 8,5 km lenkin keskivauhti oli 4:55 min/km.

Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Eli ilmoittautuminen Prahan maratonille 12.5.2013 on nyt lyöty sisään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti