maanantai 2. syyskuuta 2013

Midnight Run 46:44

Kolme viikkoa on menty vain kolmen lenkin viikkotahdilla eli rauhallinen aloitus pakkotauon jälkeen. Maltillisuudesta tulikin kiitosta hierojalta, joka totesi että koivet on nyt oikein hyvässä kunnossa.

Viime viikko otettiinkin sitten jo vähän tehokkaammin: lisänä oli mäkitreeni sekin maltilla eli vain kaksi kertaa juosten ja kaksi portaita pitkin Malminkartanon jätemäkeä ylös. Toinen kiva lisä normaaliin oli kisat eli 10 km:n Midnight Run Helsingin keskustan tuntumassa iltahämärässä. Aikaan olen tyytyväinen ja etenkin sijoitukseeni eli 8. ikäisissäni, tämä taisi olla ensimmäinen ns. hyöty uuteen ikäsarjaan siirtymisestä J

Mukava tapahtuma, lämmin syysilta ja tällä kerralla oli oikein sujuvat järjestelytkin, kiitos! Kymppi on ihan kiva lyhyt matka juostavaksi, eikä paikat tulleet kipeäksi. Kun ei juoksemalla saa lihaskivistyksiä, niin hain niitä kiipeämisestä. Sunnuntaina boulderointia reilu tunti ja lopputulemana on koko yläkropan tuntuvat kivistykset. Tänään on pakko palautella hölkän lisäksi kevyesti käsipainoilla, muuten ei huomenna saa takkiakaan vedettyä päälle.
Varsin kiireinen, mutta mukava viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti