tiistai 24. tammikuuta 2012

Kevyehkö viikko

Loppujen lopuksi tästä kevyemmäksi suunnitellusta viikosta tulikin vain kevyehkö. Juoksuja oli toki vain kolme, mutta nekin rasitustasoltaan kovia. Torstaina valitsin lumisen polkulenkin noin 9km ja perjantaina vetreyttelin itseäni zumbassa. Lauantaina huitaisin vuoden ensimmäisen puolimaratonin Paloheinässä. Ajalla ei voi kehua, mutta olihan uuvuttava alusta! En toki kisamielessä matkaan lähtenytkään vaan ihan lenkkinä, mutta noin väsynyt olen ollut varmaan ekan maratonini jäljiltä. Vasta vikalla kierroksella lumiaura työsti osan matkasta ihan kelpokuntoon. Muutoin keli oli mukava pieni pakkanen ja luntakin tuprutteli. Hiihtäjiä oli runsaasti liikkeellä ja parkkipaikkakin oli aivan ääriään myöten täynnä. Ruoan jälkeen oli pakko vetäistä kunnon päiväunet.

Sunnuntaina taas yritettiin luistella, mutta lunta oli niin paljon jään pinnassa, että vauhtia sai potkia ihan tosissaan. Iltapäivällä oli vuorossa zumba ja sitten äänestys.

Maanantaina vapaapäivän kunniaksi juoksin jo alkaneen viikon pitkän lenkin alta pois, hiukan alle 25 km. Jotenkin tuli epätasaisella alustalla jännitettyä yläkropaa niin, että nyt on lapa pahasti jumissa. Eli luvassa lisää venyttelyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti